Tymon, Tylko B8. B6 jest do seryjnych sprezyn. A B8 do krótszych. Poza tym cena prawie taka sama.
tyle teorii, B6 jest zarówno do standardowych, jak i do obniżonych sprężyn,
a B8 mimo że są dedykowane do obnizonych sprężyn współpracują też ze standardowymi - przetestowane na sobie :diabelski_usmiech
Jak zrobię zdjęcie deski w nocy to wielu się zdziwi. Podświetlenie niebieski, reszta czerwona. Gostek twierdził że w salonie sobie zażyczył. :szeroki_usmiech
Żona wybierała kolory. Ja zapłaciłem 280zł za komplet na fv, ale teraz jest rabar dla OCP. Patrz w rabatach.
Autorus
A nie orientujesz się jak wygląda sprawa gdy fotele mają boczne poduchy?
Twoja wersja ma jaśki?
Niby istnieją takie pokrowce ale wyraźnie jest napisane na naklejce znajdujacej się przedniej szybie , że nie wolno....
z tymi pokrowcami na fotele z poduchami to bez problemu mozna zakladac
w ASO nawet bardzo chetnie sprzedaja takie pokrowce( takie same jak na allegro) tylee ze troche drozsze
gorzej jak poducha zamiast w bok wywali gdzie indziej.... i potem bedziesz mial problem z ubezpieczniem, a nie daj Boze ktos zginie... a wszystklo dlatego ze chciales mniec pokrowce. Warto ?
No fajne pokrowce, ale chyba tapicer zapomniał o kieszeniach z tył siedzeń.W Poznaniu gość robi pokrowce na wymiar, zawozisz auto rano, gostek wyjmuje siedziska,zostawia jedno kierowcy i jedziesz do domu, w południe dzwoni, wracasz,jeszcze godzinka, płacisz 350 i jedziesz do domku z pokrowcami na siedzeniach.Kolory i materiały do wyboru, tysiące wzorów.Ja mam zrobione na wzór orginalnych i nikt nie skumał jeszcze że mam pokrowce.Materiał identyczny.
Pozdrawiam
Jak zrobię zdjęcie deski w nocy to wielu się zdziwi. Podświetlenie niebieski, reszta czerwona. Gostek twierdził że w salonie sobie zażyczył. :szeroki_usmiech
Odwazny jestes!!! :shock:
Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..
Komentarz